Familie fotoshoot

Familie fotoshoot

Tegenwoordig kan iedereen foto’s maken. De meeste mensen hebben een camera, of in ieder geval een telefoon. Toch hoor ik regelmatig dat mensen geen leuke fotos hebben waar ze met het hele gezin op staan.

Doe een familie fotoshoot met Jan Loos Fotografie. Dan heb je prachtige foto’s van je gezin, die je met trots laat zien aan je vrienden en familie, en met liefde ophangt in de woonkamer.

 

Waarom een familie fotoshoot door Jan Loos

 • Meer dan 10 jaar ervaring met het omgaan en entertainen van kinderen
 • Meer dan 5 jaar ervaring als fotograaf
 • Flexibel in locatie en tijden

Hoe werkt het?

Familie fotoshoot in het bos met herfstIk ontmoet jou en je gezin op de vooraf afgesproken locatie. Daarna gaan we zo een drie kwartier plezier maken tijdens de fotoshoot.

De fotoshoot bestaat uit verschillende ‘scènes’, waarbij we van opstelling en poses wisselen. Denk aan foto’s van, de familie samen; alleen de kinderen; vader met de kinderen; moeder met de kinderen; staande posities; zittende posities.

Een super leuke ervaring met mooie en unieke foto’s als herinnering

En daarna?

Na familie fotoshoot maak ik een selectie. Ik scheid de goede van de slechte foto’s. Bijvoorbeeld foto’s waar de ogen van de gezinsleden dicht zijn, of die onscherp zijn geworden.

De overgebleven foto’s bewerk ik door het maken van kleurcorrecties, het rechtzetten van de horizon, en het maken van een mooie uitsnede.

Op verzoek kunnen er ook plekjes, vlekjes en wondjes weggehaald worden. Dit gaat altijd in overleg.

Wat krijg ik?

Per familie fotoshoot verzeker ik een minimum van 20 foto’s gemaakt in 5 verschillende ‘scènes’ (zoals eerder beschreven).

De foto’s zijn in hoge resolutie, zodat ze zonder kwaliteitsverlies afgedrukt kunnen worden in posterformaat.

De foto’s worden per USB stick en/of e-mail aangeleverd.

Op welke locatie wordt de familie fotoshoot gehouden?

Familie fotoshoot op het strandIk heb een aantal locaties waar ik graag fotografeer. Zowel in steden als in de natuur kunnen prachtige resultaten opleveren. Foto’s in de stad zijn vaak wat ‘stoerder’, en foto’s in de natuur zijn vaak wat ‘liever’. Het is goed om hier rekening mee te houden bij het uitkiezen van een locatie.

Natuurlijk ben ik ook bereid om te komen naar jullie favoriete plekjes. Ik leer graag nieuwe locaties kennen.

Familie fotosessie met kinderenVoorbeelden van locaties waar ik graag fotografeer:

 • Binnenstad Leiden
 • Binnenstad Delft
 • Binnenstad Gouda
 • Binnenstad Haarlem
 • Kralingse plas Rotterdam
 • Haarlemmermeerse Bos
 • Scheveningen strand
 • Noordwijk Strand
 • Zegerplas Alphen aan den Rijn

Hoe laat vindt de fotosessie plaats?

Het licht is het mooiste met zonsopgang en zonsondergang. Daarom fotograferen we een tot twee uur voor zonsondergang, of een tot twee uur na zonsopgang.

Contact

Heb je interesse gekregen in een familie fotosessie of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Om de juiste informatie te geven is het voor ons handig om te weten om hoeveel mensen het gaat, de leeftijd en het geslacht van de kinderen. Eventuele aanvullende informatie zoals beperkingen en zwangerschap.