Bedrijfsfotografie – Voor een goede eerste indruk

Bedrijfsfotografie – Voor een goede eerste indruk

In de tijd waarin iedereen via internet met elkaar verbonden is, wil men binnen één klik zien met wie ze zaken doen. Een goede foto maakt het verschil. Jan Loos verzorgt de fotografie voor jouw bedrijf. Hier onder een opsomming van onze diensten.

Bedrijfsreportage

Bedrijfsfotografie Jan Loos komt bij u langsIedereen heeft tegenwoordig toegang tot een camera, en per dag worden er miljoenen foto’s op internet geplaatst. Hoe spring je hier nog tussen uit? Dat doe je door je foto’s een goed verhaal te laten vertellen.

Wij komen bij je langs en bespreken wat voor verhaal je wilt vertellen, wie je klanten zijn, wat je wilt uitstralen. Daarna gaan wij aan de slag om dit verhaal vast te leggen.

Aan het einde van de fotosessie zitten we samen om de tafel en maken we een voorselectie van de foto’s die we willen gebruiken.

Daarna worden de foto’s bewerkt. Er wordt gekeken naar de juiste uitsnede, gebruik van kleur en contrast. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt.

De foto’s worden afgeleverd via internet of op een USB stick. Je krijgt een kleine versie van de foto die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je website en social media, en een grote versie die bedoeld is voor printmedia.

Fotografie voor uw website

Bedrijfsfotografie voor Website Jan LoosFoto’s bepalen de uitstraling van je website

Vaak stelt je webontwikkelaar specifieke eisen aan een afbeelding. Zo kan het voorkomen dat er bepaalde afmetingen gebruikt moeten worden, of dat de foto op een bepaalde manier gemaakt moet worden zodat er ook nog tekst overheen kan staan.

Daarom maken wij deze foto’s altijd in samenwerking met je webontwikkelaar.

Zakelijk portret

Bedrijfsreportage of zakelijk portretMensen zijn het mooiste als ze zich op hun gemak voelen. Dat is de uitdaging bij een zakelijk portret. Wij zorgen ervoor dat jij en je werknemers op hun beste manier op de foto komen te staan.

Wij nemen onze studio lampen mee naar uw locatie voor een prachtig resultaat.

Architectuur en Evenementen

Fotografie voor Evenementen Jan LoosVoor het fotograferen van architectuur en evenementen werken wij samen met een derde partij. Naast het maken van reguliere foto’s kunnen er drone beelden en timelapses gemaakt worden.

Op het gebied van Drone fotografie en video’s werken wij samen met Bas Brand. Ook zijn 360 graden foto’s, en dynamische timelapses mogelijk.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan


  1. Bedrijfsfotografie - Voor een goede eerste indruk